Monday , 24 July 2017
Home / News / Official Communication: CS:GO Roster Change
Because Winning is Everything

Official Communication: CS:GO Roster Change

This is not goodbye, it is only the start of your journey.

 

TEAMnxl> always build a roster with the aim for creating a squad that is capable of challenging the best teams in the world, even on the biggest of stages. That means bringing together players who are capable to work and synergize together on a daily basis. Our management always work to the best of their abilities to find the correct candidates, but sometimes even though the players’ abilities are top notch, something clearly is not working.

Unfortunately, our Counter-Strike: Global Offensive squad has struggled to perform according to the earlier expectations, and after 5 long-months of fighting together, it is clear that a new direction might be needed. While on this occasion things have not went as well as we would hoped, but we are confident that by making these further changes, we will be making a clear improvement to consistency, and in turn making TEAMnxl> much more competitive on the big stages.

We are enormously grateful for the effort by all of our players, and especially to Felix “fLx” Santoso and Reno “RN” Lie, who will be departing our CS:GO active roster effective immediately, and Felix will be switching the substitution role and also will actively stream on YouTube as TEAMnxl> official streamer. We now move onward again, with Richard “frgd{ibtJ]” Permana, Josias “a l e s s a” Christian, and Vega “soifong” Tanaka who will be our CS:GO in game leader for the foreseeable future. We will be doing our utmost best to build an exciting roster for the remainder of 2017, and will be announcing our new line-up in further announcements.

Richard “frgd[ibtJ]” Permana, CEO of TEAMnxl>

“Rasanya sedih melepas RN dan fLx, karena memberikan RN dan fLx kesempatan untuk memperlihat kualitas, skill dan melakukan progress secara cepat dibawah bimbingan soifong, adalah tujuan TEAMnxl>, sehingga mereka dapat merasakan kesuksesan dalam eSports yang ingin mereka rasakan. Demi memenuhi target yang telah di reset ulang kembali, manajemen memutuskan untuk merombak squad CS:GO dengan memberikan kesempatan kepada dua pemain baru lainnya. Saya mewakili team mengucapkan terimakasih atas segala pengorbanan, dedikasi, semangat-juang, dan kejujuran yang telah mereka tunjukkan kemarin. Semoga RN akan sukses dalam segala pekerjaan tangannya, dan fLx akan berlanjut bekarya dalam dunia eSports Indonesia.”

Vega “soifong” Tanaka, In-Game Leader CS:GO TEAMnxl>

“Perpisahan tentu hal yang paling menyakitkan, dengan segala pengorbanan, kerja keras, dedikasi, tawa-canda yang sudah diberikan fLx dan RN sungguh amat sangat berharga, dan akan selalu dikenang dalam keluarga TEAMnxl>. RN yang akan melanjutkan kedalam pekerjaan keluarga pasti akan sukses dan berhasil dengan segala dedikasi, kerja keras yang sudah pernah ditunjukkan dan diberikan untuk TEAMnxl>, sementara fLx dengan sengala kemampuannya dapat terus membantu perkembangan eSports di Indonesia. Sungguh terimakasih sudah memberikan yang terbaik untuk kita, banyak pelajaran yang fLx dan begitu pula RN yang diberikan kepada saya, dan atas setiap hasil yang sudah kita raih. Goodluck further fLx dan RN! <3”

Felix “fLx” Santoso

“Wah kalau dibilang sedih sih sedih bos.. tapi sebenarnya dipikir-pikir lagi sih seneng banget udah diberi kesempatan buat unjuk gigi dalam dunia persilatan CS:GO tertinggi, sempet tanding di Malaysia, ikut Qualifier event-event raksasa seperti DreamHack Las Vegas 2017, dan gak kebayang sama sekali bisa seperti ini dahulu waktu awal-awal main CS. Pengalaman berharga banget yang didapet selama 5 bulan, dan kalau kata pepatah tetua bijak ‘what doesn’t kill you only makes you stronger’. Ini belum akhir perjalanan seorang fLx dalam eSports, akan tetap aktif sebagai streamer TEAMnxl> di YouTube. See you on the stream boys!”

Reno “RN” Lie

“Reno sangat berterima kasih sudah diberikan kesempatan untuk bermain bersama TEAMnxl> selama 2-3 bulan ini, Reno juga dapet banyak ilmu baru, buat ko Richard, ko Vega dan Josias tetap semangat ya, dan buat brother Felix makasih udah banyak kasih masukan, dan kalo gw down suka di hibur,  semoga TEAMnxl> tetap maju terus!”

Top Up Your Wallet From INDOMOG

Check Also

Official Communication: New CS:GO Roster May 2017

  Moments ago, we have said that we will release our new CS:GO roster, which …

Official Gaming Notebook:

Official Gaming Peripheral:

Official Online Payment:

Official Gaming Monitor:

Official Gaming Video Card:

Official Gaming Router:

Official PC Gaming Case:

Official Grooming Partner:

Official Gaming Chair:

Official Media Partner:

Official Media Partner:

Official Media Partner:

Official Retailer Partner: